17.09.2009.

Ron Gourlay novi izvršni direktor Chelseaja

    Chelsea's chief operating officer Ron Gourlay speaks to the media at the Luzhniki Olympic Stadium in Moscow, Russia, Friday, May 2, 2008, on the upcoming final between English clubs Chelsea and Manchester United. The Luzhniki Olympic Stadium will host the Champions League Final soccer match on May 21, 2008. Talks on preparations, which include Manchester United chief executive David Gill and Chelsea's chief operating officer Ron Gourlay, continued Friday.

Chelsea je ekspresno pronašao zamjenu za Petera Kenyona na mjestu izvršnog direktora kluba. Njegovu će poziciju u londonskome nogometnom prvoligašu preuzeti Ron Gourlay (46)...

Gourlay je u klubu sa Stamford Bridgea posljednjih pet godina obavljao različite funkcije, a posljednja je bila ona šefa koordinacijskih poslova.

Prije Chelseaja Gourlay je radio u Manchester Unitedu, kao i proizvođaču sportske opreme Umbru.

- Velika je čast i prilika dobiti ovakav posao u Chelseaju. Mislim da imamo sjajnu ekipu na travnjaku i van njega i da u budućnosti možemo računati i na veće uspjehe negoli je to dosad bio slučaj. Dat ću sve od sebe i posvetiti sav svoj trud i energiju u ovaj posao – rekao je Gourlay, koji će svoju novu poziciju i službeno preuzeti 31. listopada, kada Kenyon napušta klub.

MOJI LINKOVI
BROJAČ POSJETA
59603

Powered by Blogger.ba

Dizajn napravio - silvionba.